2014. Őszi szüneti Csapatépítés

Az Advance Novice csapat első programja a szezonban a sátoraljaújhelyi csapatösszetartás volt az őszi szünetben, ami Répási Andika -újdonsült edzőjük- szervezésének és közbenjárásának köszönhetően egymás megismerésére és a csapat összetartása céljából jött létre.

Az kora délutáni edzés után a lányok a Tiszai Pályaudvarról vonattal indultak útnak.

Mivel kiderült, hogy Szerencstől vonatpótló busz jár, így Andikánk megszervezte azt is, hogy a szállásra kisbusszal és az ő autójával utazzanak tovább a lányok. Erus a Senior csapat budapesti edzését „letudva” érkezett meg a késő esti órákban az Advanced csapatához.

Ekkor a lányok már túl voltak egy kis, borkészítési bemutatóval egybekötött hegyvidéki pincelátogatáson, bobozáson és a javában folyó Halloween Party őrülettel fogadták az edzőjüket. Ez az este igazán felhőtlen szórakozással, bolondozással és mókák között telt.

csapatépítés S.ÚjhelyA második nap során a lányok igazi csapatépítő játékban vettek részt, ami próbára tette kooperációs, feladatmegoldó és kommunikációs készségeiket egyaránt.

A délelőtti órákat Sárospatakon töltötték, ahol megismerkedhettek a várossal és a nevezetességekkel.

2-3 fős csapatokat alkotva járták a város különböző helyeit és érdekesebbnél érdekesebb feladatokat kellett megoldaniuk. Volt feladatuk a várban, a lottózóban, a cukrászdában is ahol természetesen finom sütizéssel tettek pontot a feladatok tökéletes végrehatására. Erustól ezután fájó szívvel, de búcsút vett a csapat, Őt Pesten várta a munkaja és a Passion csapat.

Mivel a lányok szállása a Hotel Hunorban volt, a délelőtt kimerítő feladatait kipihenve kiélvezhették a wellness részleg szolgáltatásait is. Másnap a kora délutáni órákban érkeztek meg a lányok Andikával a jégcsarnokb.  Természetesen  edzésre…

Elmondhatjuk, hogy ez a kirándulás még közelebb hozta a lányokat és edzőiket egymáshoz és a szezon kezdetéhez adott egy jókora erőt, hogy a kemény munka során legyen miből erőt meríteniük.