Jojo Edzőtábor

Ez év márciusában látogatott hozzánk egy közös edzőtáborozásra JoJo Starbuck amerikai edző-koreográfus.

Öt napig, naponta öt órában tanított kicsiket, nagyokat, felnőtteket. Nem győztünk jegyzetelni, fotózni, videózni, hogy megmaradjon számunkra mindaz, amit tőle látunk.

Segített a technikában, előadásmódban, megtanította azt, hogyan kell kiállnunk a jégre, hogy ragadjuk magunkkal a közönséget.

„ korcsolyázz úgy, mintha ez lenne az utolsó lehetőséged arra, hogy megmutasd tudásodat”…., ilyet és hasonlókat hallhattunk tőle, ösztönözve ezzel mindenkit a tökéletesség irányába.

Oktatási programjához mindig hozzátartozik egy közös műsor összeállítása is, mivel ezzel gyakorolhatjuk azt, hogyan kell a másikra figyelve együtt dolgozni, ami szintén fejleszti korcsolya tudásunkat.

Úgy gondolom az egy hét közös munka üzenete az volt számunkra, hogy a legapróbb részletek precíz, pontos kivitelezése nélkül nem lehet komoly eredményt elérni. „ Figyelj magadra a lábujjadtól a fejed búbjáig…” Ezt már a legkisebbeknél, a kezdeti lépéseknél is meg kell követelni.

Kemény munka, kitartás, alázat ami meghozza erőfeszítéseink gyümölcsét, hiszen ezt tudtuk meg saját életútjának bemutatásában is.

A mérce magas, de közös erővel elérhető!

Köszönjük, hogy részesei lehettünk egy ilyen élménynek!