Sikeres szereplés a Húsvét Kupán

 

Fülöp Gréta és Fülöp Alexa  Klubunkat képviselve mérettette meg magát  2015. április 18-19-én  a Székesfehérvári Jégmadár Műkorcsolya Egyesület szervezésében megrendezett Easter Cup nemzetközi műkorcsolya versenyen, mely egyben a szezon utolsó hazai  megmérettetése volt.  A rendezvénynek a Székesfehérvári Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok adott otthont.

Mivel a verseny időpontja egybeesett a már évek óta hagyományosan megrendezendő Jégvirág Korcsolya Klub évzáró gálájával, a miskolci Jégvirág műkorcsolya versenyzői közül csak ketten választották a műkorcsolya versenyt, szemben az önfeledt-vidám produkciók bemutatásával a szülők, rokonok, barátok előtt.

A szezon vége felé a műkorcsolya versenyekre való érdemi felkészülési lehetőség kissé korlátos volt, mind jégidő és edzők tekintetében. A lányok ennek ellenére helytálltak, Basic Novice A1 kategóriában Fülöp Gréta egy hajszállal maradt le a dobogóról, Basic Novice A2 kategóriában Fülöp Alexa hozta a tőle várt 29 feletti pontszámot, ami az erősnek mondható mezőnyben a 7. helyezést jelentette. A verseny lebonyolítása hibátlan volt, a szervezők vendégszeretete emlékezetessé tette az eseményt. A lányok  köszönik, hogy ott lehettek, a Jégvirág klub pedig  gratulál az eredményükhöz.

http://jegmadarmukori.hu/husvet-kupaeaster-cup/husvet-kupa-2015/